Groepen

VOOR EEN GEZELLIGE AVOND.

Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Voor een diner met meer dan 15 personen heeft onze kok verschillende menu’s samengesteld. Ook hier kunnen we natuurlijk rekening houden met voorkeuren of dieetwensen. Laat die ons wel tijdig weten.

Wilt u met een groep komen dineren?
Er kan veel in overleg. U kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze hooizolder. Bel voor een groepsreservering met onze bedrijfsleider Tom : 050 3110691. Hij kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier de verschillende groepsmenu’s.
Alle groepsmenu´s gaan vanaf 15 personen.
En alle buffeten vanaf 20 personen.
Uiteraard kunt u van ons ook een bijpassend wijnadvies verwachten.

  1. Menu 1

    €23,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bosui
    - Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    - Broodplank met huisgemaakte smeersel

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    - Saté van de haas met saté saus
    - Indiase curry met zoete aardappel en kokos
    - Schelvisfilet met beurre blanc

    NAGERECHT(keuze uit)
    -Chocolate brownie met witte chocolademousse en vanille ijs
    -Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis sorbet ijs


    vanaf 15 personen.

  2. Menu 2

    €26,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    -Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    -Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes, bosui en oude kaas
    -Couscous salade met fetakaas, gegrilde courgette en piccalilly mayonaise
    -Gerookte zalm met crème van knolselderij, gegrilde bimi en saffraanmayonaise

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    -Varkenshaas medaillons omwikkeld met katenspek met paddenstoelenroomsaus
    -Schelvisfilet met beurre blanc
    -Indiase curry met zoete aardappel en kokos

    NAGERECHT (keuze uit)
    - Chocolate brownie met witte chocolademousse en vanille ijs
    - Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis-sorbetijs


    vanaf 15 personen.

  3. Menu 3

    €31,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bosui
    - Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    - Fregola pasta en coquille met knoflook vinaigrette en zongedroogde cherrytomaatjes
    - Couscous salade met fetakaas, gegrilde courgette en piccalilly
    - Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes, bosui en oude kaas
    - Iberico Buikspek en steak tartaar geserveerd met truffelmayonaise en Amsterdamse uitjes

    HOOGDGERECHT (keuze uit)
    - Lamsteak geserveerd met bearnaisesaus, bimi en crème van zoete aardappel
    - Huisgemaakte runderburger met cheddarkaas, uitgebakken spek en Jack Daniels saus
    - Vispannetje met kabeljauwfilet, gamba, Zeeuwse mosselen en zalmfilet geserveerd in een Italiaanse tomatensaus
    - Op de huid gebakken zalmfilet met een witte wijnsaus
    - Kaasfondue van de lokale kaasboer, geserveerd met knapperige seizoen groenten en brood
    - Citroen risotto met doperwt, bleekselderij, cherrytomaatjes en bospeen

    NAGERECHTEN (keuze uit)
    - Chocolate brownie met witte chocolade, vanille ijs
    - Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis sorbet ijs

    vanaf 15 personen.

  4. Buffet in de kooi

    €24,50 per persoon

    Groninger mosterdsoep met spekjes en prei
    Ambachtelijk gebakken brood met aioli, basilicum pesto en kruidenboter
    Koude vischotel met roze garnaaltjes, gerookte makreel filet en noorse zalm
    Gemarineerde kippendijen met peper-roomsaus
    Gehaktballetjes in tomatensaus
    Roseval aardappeltjes uit de oven met thijm en knoflook
    Aardappel groente taart
    Spareribs met bbq lak
    Pompoenstoof met kikkererwten en ras el hanout Spareribs met bbq lak
    Varkenshaas met een pepersaus
    Aardappeltjes in de schil gebakken
    Rijk gevulde salade

    vanaf 20 personen.

  5. Buffet op de heide

    €26,50 per persoon

    Groninger mosterdsoep met spekjes en prei
    Ambachtelijk gebakken brood met aioli, olijven tapenade en kruidenboter
    Salade carpaccio met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en parmezaanse kaas
    Roseval aardappeltjes uit de oven met thijm en knoflook
    Ravioli met parmezaan en zongedroogde tomaten
    Warme beenham met honing-mosterdsaus
    Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus
    Aardappel groente taart
    Koude visschotel met roze garnaaltjes, makreelfilet en noorse zalm
    Spareribs met bbq lak
    Gemarineerde kippendijen met pepersaus
    Mediteraanse pasta salade

    vanaf 20 personen.