Groepen

VOOR EEN GEZELLIGE AVOND.

Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Voor een diner met meer dan 15 personen heeft onze kok verschillende menu’s samengesteld. Ook hier kunnen we natuurlijk rekening houden met voorkeuren of dieetwensen. Laat die ons wel tijdig weten.

Wilt u met een groep komen dineren?
Er kan veel in overleg. U kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze hooizolder. Bel voor een groepsreservering met onze bedrijfsleidster Roline van Dam: 050 3110691. Zij kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier de verschillende groepsmenu’s.
Uiteraard kunt u van ons ook een bijpassend wijnadvies verwachten.

  1. Menu 1

    €21,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Groninger mosterdsoep
    - Franse uiensoep

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    - Sate van de haas
    - Kabeljauwfilet met witte wijn saus
    - Cannelloni met ricotta, spinazie en aubergine

    NAGERECHT
    - Grand dessert

  2. Menu 2

    €24,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Rundercarpaccio met basilicum pesto, pijnboompitten en Reypenaer V.S.O.P. kaas
    - Salade geitenkaas met rode ui, pijnboompitten en zongedroogde tomaten
    - Groninger mosterdsoep

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    - Entrecote met pepersaus of kruidenboter
    - Varkenshaas medaillons ingerold in katenspek
    - Kabeljauwfilet omwikkeld met parmaham, geserveerd met witte wijnsaus
    - Falafel met naanbrood

    NAGERECHT (keuze uit)
    - Mud Pie met vanille ijs
    - New York-style cheesecake met bosvruchten ijs

  3. Menu 3

    €27,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Geroosterde paprikasoep met zure room, chorizo en prei
    - Bonbon van gerookte Noorse zalm, met zwart sesamzaad, rode ui en een knoflook crostini
    - Carpaccio van Black Angus rund met basilicum pesto, pijnboompitten en Reypenaer V.S.0.P kaas
    - Salade geitenkaas met pijnboompitten, zongedroogde tomaten en rode ui

    HOOGDGERECHT (keuze uit)
    - Entrecote van de grill met een keuze uit champignon-roomsaus of kruidenboter
    - Huisgemaakte runderburger met oude kaas, jalapenos en chorizo
    - Varkens rib roast met een huisgemaakte BBQ-saus
    - Romige visstoof met verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee
    - Gebakken kabeljauwfilet omwikkeld met parmaham, geserveerd met witte wijnsaus
    - Cannelloni met ricotta, spinazie en aubergine

    NAGERECHTEN (keuze uit)
    - Chocolade proeverij met een chocolademousse, chocolade mud pie en witte chocolade ijs
    - New York-style cheesecake met bosvruchten ijs

  4. Buffet in de kooi

    €19,50 per persoon

    VOORGERECHTEN
    vers ovenbrood met aioli, tapenade en kruidenboter
    Planken met fuet, serranoham en chorizo, gemarineerde olijven en V.S.O.P manchego kaas

    HOOFDGERECHTEN
    Geitenkaas quiche
    Gehaktballetjes met tomatensaus en knoflook
    Spareribs met knoflookdipper
    Gefrituurde uienringen met aioli
    Champignons gestoofd in rode port
    Visstoofpot met een witte wijnsaus
    Inktvisringen
    Varkenshaas met een pepersaus
    Aardappeltjes in de schil gebakken
    Rijk gevulde salade

  5. Buffet op de heide

    €25,50 per persoon

    VOORGERECHTEN
    Groninger mosterdsoep met oude kaas en Groningse metworst
    Een paprika soep met room en chorizo

    SALADES
    Salade Niçoise met tomaten, tonijn en provinciaalse kruiden
    Salade geitenkaas met zongedroogde tomaten, rode ui en pijnboompitten
    Salade carpaccio met pijnboompitten, oude kaas en komkommer

    HOOFDGERECHTEN
    Boeuf-Bourguignon, een Bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, uit champignons en spek
    Quiche Lorraine, een quiche, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookt spek
    Gegrilde beenham met een mosterd-honingsaus
    Gemarineerde varkenshaas met gebakken paddestoelen en gegratineerd met brie
    Stoofpot van verschillende soorten vis met o.a. kabeljauw, gamba’s en zalm