Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Voor een diner met meer dan 15 personen heeft onze kok verschillende menu’s samengesteld. Ook hier kunnen we natuurlijk rekening houden met voorkeuren of dieetwensen. Laat die ons wel tijdig weten.
Wilt u met een groep komen dineren?
Er kan veel in overleg. U kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze hooizolder. Bel voor een groepsreservering met onze bedrijfsleider Tom : 050 3110691. Hij kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.
Bekijk hier de verschillende groepsmenu’s.
Alle groepsmenu´s gaan vanaf 15 personen.
En alle buffeten vanaf 20 personen.
Uiteraard kunt u van ons ook een bijpassend wijnadvies verwachten.
-
Menu 1
€23,50
VOORGERECHT (keuze uit)
- Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bosui
- Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Broodplank met huisgemaakte smeersel
HOOFDGERECHT (keuze uit)
- Saté van de haas met saté saus
- Indiase curry met zoete aardappel en kokos
- Schelvisfilet met beurre blanc
NAGERECHT(keuze uit)
-Chocolate brownie met witte chocolademousse en vanille ijs
-Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis sorbet ijs
vanaf 15 personen. -
Menu 2
€26,50
VOORGERECHT (keuze uit)
-Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
-Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes, bosui en oude kaas
-Couscous salade met fetakaas, gegrilde courgette en piccalilly mayonaise
-Gerookte zalm met crème van knolselderij, gegrilde bimi en saffraanmayonaise
HOOFDGERECHT (keuze uit)
-Varkenshaas medaillons omwikkeld met katenspek met paddenstoelenroomsaus
-Schelvisfilet met beurre blanc
-Indiase curry met zoete aardappel en kokos
NAGERECHT (keuze uit)
- Chocolate brownie met witte chocolademousse en vanille ijs
- Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis-sorbetijs
vanaf 15 personen. -
Menu 3
€31,50
VOORGERECHT (keuze uit)
- Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bosui
- Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Fregola pasta en coquille met knoflook vinaigrette en zongedroogde cherrytomaatjes
- Couscous salade met fetakaas, gegrilde courgette en piccalilly
- Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes, bosui en oude kaas
- Iberico Buikspek en steak tartaar geserveerd met truffelmayonaise en Amsterdamse uitjes
HOOGDGERECHT (keuze uit)
- Lamsteak geserveerd met bearnaisesaus, bimi en crème van zoete aardappel
- Huisgemaakte runderburger met cheddarkaas, uitgebakken spek en Jack Daniels saus
- Vispannetje met kabeljauwfilet, gamba, Zeeuwse mosselen en zalmfilet geserveerd in een Italiaanse tomatensaus
- Op de huid gebakken zalmfilet met een witte wijnsaus
- Kaasfondue van de lokale kaasboer, geserveerd met knapperige seizoen groenten en brood
- Citroen risotto met doperwt, bleekselderij, cherrytomaatjes en bospeen
NAGERECHTEN (keuze uit)
- Chocolate brownie met witte chocolade, vanille ijs
- Limoen mascarpone cheesecake geserveerd met cassis sorbet ijs
vanaf 15 personen.
-
Buffet in de kooi
€24,50 per persoon
Groninger mosterdsoep met spekjes en prei
Ambachtelijk gebakken brood met aioli, basilicum pesto en kruidenboter
Koude vischotel met roze garnaaltjes, gerookte makreel filet en noorse zalm
Gemarineerde kippendijen met peper-roomsaus
Gehaktballetjes in tomatensaus
Roseval aardappeltjes uit de oven met thijm en knoflook
Aardappel groente taart
Spareribs met bbq lak
Pompoenstoof met kikkererwten en ras el hanout Spareribs met bbq lak
Varkenshaas met een pepersaus
Aardappeltjes in de schil gebakken
Rijk gevulde salade
vanaf 20 personen.
-
Buffet op de heide
€26,50 per persoon
Groninger mosterdsoep met spekjes en prei
Ambachtelijk gebakken brood met aioli, olijven tapenade en kruidenboter
Salade carpaccio met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en parmezaanse kaas
Roseval aardappeltjes uit de oven met thijm en knoflook
Ravioli met parmezaan en zongedroogde tomaten
Warme beenham met honing-mosterdsaus
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus
Aardappel groente taart
Koude visschotel met roze garnaaltjes, makreelfilet en noorse zalm
Spareribs met bbq lak
Gemarineerde kippendijen met pepersaus
Mediteraanse pasta salade
vanaf 20 personen.