Sloep

Schapen blijven het liefst op het droge, maar met mooi weer kiezen we toch ook het ruime sop. Gezellig varen over de Groningse Diepenring samen met vrienden, familie of met de hele afdeling van een bedrijf. Tot maximaal 12 volwassenen kan, want zoveel passen er in onze sloep. ’t Zwarte Schaap zorgt ervoor dat u al varend kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. Natuurlijk zijn er combinaties denkbaar met een diner, borrel of feestje in ’t Schaap. U stapt op aan het Schuitendiep, voor onze deur. Andere opstapplaatsen zijn in overleg mogelijk. Als u het tochtje wilt inpassen in een uitgebreider programma bijvoorbeeld.

De sloep huren kost het eerste uur €125,-, ieder volgend uur € 75,-. Voor de hapjes en drankjes kunnen we naar wensen een voorstel op maat maken.

Wilt u met ’t Schaap het water op?
Neem dan contact op met onze op via 0503110691, we zijn dagelijks het best te bereiken van 14.00 – 18.00 uur. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Of mail uw wensen en gegevens naar info@hetzwarteschaap.nl, dan nemen wij contact met u op.